Mandlový čoko mugcake s proteinem
Stará známá klasika, která nikdy neomrzí. Tentokrát v bezlepkové verzi s mandlovou moukou a proteinem. Také patří mugcake mezi vaše oblíbence? Vyzkoušejte tento mandlový mugcake s čokoládovým proteinem vylepšený arašídovým máslem! 🙂
Ingredience:
25 g mandlové mouky
30 g čokoládového proteinu
1 vejce
1 banán
špetka jedlé sody
hořká čokoláda 74% a více rozpuštěná navrch
arašídové máslo
ovoce dle chuti
Postup:
Bleskový postup.
Rozmačkáme v misce banán vidličkou, zašleháme vejce, přidáme mouku, protein a jedlou sodu.
Pečeme v mikrovlnné troubě přibližně 2,5 minuty než se nám začnou odlupovat okraje.
Poté mugcake vyklopíme na talíř a polijeme ve vodní lázni rozpuštěnou čokoládou a arašídovým máslem.
Dobrou chuť 🙂