Bezlepkové rýžové vafle s jablky

Bezlepkové rýžové vafle s jablky

Podzim patří mezi mé oblíbené roční období hlavně kvůli podzimním receptům, které miluji.Takže pokud hledáte další inspiraci, tady je. Rýžové waffle s jablky. Rychlá a snadná snídaně. Rýžová mouka je přirozeně bezlepková a tak ji ocení především celiaci.

Ingredience:

  • 35 g rýžové hladké mouky

  • 1 vejce

  • 100 ml mandloveho mléka

  • 1 jablko (půlku nastrouhat) do waflí

  • lžička skořice

  • flavdrops na ochucení (já dala s příchutí javorového sirupu)

  • 125 g tvarohu na vrch

Postup:

Předehřejeme si vaflovač.

Smícháme všechny ingredience kromě tvarohu a dáme péct do vaflovače.

Podávám s tvarohem.

Dobrou chuť 🙂